Controle over uw verbruiksartikelen met onze voorraadmachines

De voorraadmachine van GBI van Dijk Bouw en Techniek is een goede oplossing voor het uitgeven van verbruiksartikelen op de werkvloer. De inzet van deze machine garandeert een snelle, gebruiksvriendelijke uitgifte van uw producten die op de werkvloer onmisbaar zijn. Door middel van de voorraadmachine kunt u gemakkelijk uw voorraad beheren.  

Hoe werkt een voorraadmachine?

Met een voorraadmachine kan je gemakkelijk gereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en algemene verbruiksartikelen uitgeven. Deze producten zijn 24/7 beschikbaar op het moment dat u of uw werknemers deze nodig hebben. Elke medewerker krijgt een persoonlijke ID-tag, die gelezen wordt wanneer iemand een product uit de automaat wil halen. Door de centrale registratie van alle uitgifte op gebruikers- of projectniveau, kunt u eenvoudig overzicht genereren van het productverbruik. Waarmee u volledige controle over uw voorraad krijgt 

Voorraadmachine

Centraal registratiesysteem

Het is mogelijk om voorraadmachines te koppelen aan een centraal registratiesysteem. Bij de minimale voorraad van een artikel geeft de machine een signaal uit naar het centraal registratiesysteem. Vervolgens vullen wij het artikel tijdig aan. Kortom, dit systeem voorkomt dat men misgrijpt op een artikel en het proces stil komt te liggen.

Het is tevens mogelijk om in te loggen in het portaal, waar rapportages en overzichten kunnen worden gegenereerd. Denk aan bepaalde periode, werknemers of projecten. Zo kunt u volledige inzage krijgen in het verbruik van (technische) verbruiksartikelen binnen uw organisatie, waardoor u grip krijgt op uw voorraad.

Het is mogelijk om de voorraadmachines zowel met als zonder centraal registratiesysteem aan te schaffen. Iedere organisatie, of zelfs afdeling heeft andere wensen betreffende de voorraad. Veel is mogelijk, zo hebben we verschillende type machines en uitbreidingsmodules. Dit houdt in dat meerdere voorraadmachines aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Op deze manier kunnen we altijd tot een passende oplossing komen.

Alle voordelen van de voorraadmachine op een rij

De voorraadmachine is erop gericht om kosten en tijd te besparen. In onze showroom staat een demo model, zodat u zelf kunt ervaren hoe het uitgifteproces op de werkvloer verloopt. Voor meer informatie verwijzen we u naar onze brochure of u kunt contact met ons opnemen. We maken dan een afspraak om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.  

Heeft u een vraag?

Bel 0412 634 831

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 - 17:30

Of stuur een bericht
Copyright © 2021 GBI van Dijk Bouw & Techniek
Disclaimer
Website Vivars