Over ons

Wij doen niets liever dan onze klanten in de bouw en techniek op voorsprong zetten. Met persoonlijke aandacht en de nodige flexibiliteit kiezen wij voor duurzame samenwerkingen. We komen met baanbrekende ideeën, kundig advies en zorgen ervoor dat de juiste artikelen op de juiste plek komen. Alles om samen grenzen te verleggen. Dat zit al drie generaties in ons.

GBI van Dijk Bouw en Techniek is een familiebedrijf dat zich al ruim 70 jaar specialiseert in de levering van hoogwaardige artikelen met name aan lokale ondernemers, zzp’ers en vakmannen. Wij zorgen dat u de benodigde artikelen tijdig in huis heeft, zodat u zich kunt richten op de werkzaamheden. Om deze belofte waar te maken, hebben we naar kennis en ervaring onze dienstverlening geoptimaliseerd. Natuurlijk is geen bedrijf hetzelfde. Regelmatig is er een aanpassing of zelfs maatwerk nodig. Bij GBI van Dijk Bouw en Techniek denken we graag met u mee.

Onze collega’s beschikken over parate productkennis. We leveren naast ons eigen huismerkassortiment uitsluitend gerenommeerde (A-)merken en gaan graag voor u op zoek naar dat ene cruciale artikel.

Bedrijven als Aspen Oss BV, Spierings Cranes en Muller Bouw vertrouwen op onze dienstverlening. Met evenveel trots leveren we aan een gedreven groep zzp-ers.

Ons team staat altijd voor u klaar
Lees meer over de rijke geschiedenis van ons bedrijf

Heeft u een vraag?

Bel 0412 634 831

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 - 17:30

Of stuur een bericht
Copyright © 2023 GBI van Dijk Bouw & Techniek
Privacybeleid
Website Vollan