Over ons

De rode draad in ons werk is om zorg te dragen dat de motor van een onderneming kan blijven draaien. Vanuit ons centraal magazijn voorzien we u van ruim 80.000 artikelen. Naast de snelle leveringen uit eigen voorraad maakt GBI Dijk Bouw en Techniek ook gebruik van het magazijn van de grootste inkoopcombinatie van Nederland. Tevens is​ ​een groot netwerk van leveranciers opgebouwd voor goederen die niet standaard op voorraad liggen, zodat u altijd wordt voorzien van de juiste producten.

Het succes van uw organisatie staat voorop. ​We zijn gespecialiseerd in het meedenken en voorlichten van onze klanten. Samen komen we tot een zo goed en snel mogelijk eindresultaat. ​Uw doelstellingen bepalen hoe wij onze diensten gaan toepassen en innoveren. Natuurlijk is elk bedrijf anders. We stemmen onze dienstverlening volledig af op de behoefte uw organisatie. ​Met 70 jaar ervaring hebben we een schat aan vakkennis. We weten wat werkt en wat niet. Wat haalbaar is en wat niet. ​Dat kan alleen door een uitstekende samenwerking. We gaan tot het uiterste voor onze opdrachtgevers. Met een transparante werkwijze, zijn we altijd bereikbaar en ontzorgen we u maximaal. We zijn trots op ons veelzijdig assortiment A-merken.

Een greep uit de productgroepen: Aandrijvingen, Hydrauliek, Pneumatiek, Veiligheidsproducten, Gereedschappen, Machines, Hang en sluitwerk, PBM, Bevestigingsmaterialen, en Ankerwerk.

Bedrijven als Aspen Pharma, Spierings Cranes en Muller Bouw vertrouwen op onze ervaring en technische expertise. Met evenveel trots werken we voor een​ ​gedreven groep zzp-ers. Ze kiezen voor GBI van Dijk Bouw en Techniek, omdat we verder gaan waar anderen stoppen.

De technische groothandel die bijdraagt aan succes

Heeft u een vraag?

Bel 0412 634 831

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 - 17:30

Of stuur een bericht
Copyright © 2021 Van Dijk Bouw & Techniek
Disclaimer
Website Vivars