Voorsprong dichtbij

Bezoek onze showroom

Alles staat of valt vaak met snelheid: snelheid waarmee je geholpen wordt én de snelheid van leveren. Dat begrijpen we bij GBI van Dijk maar al te goed. In onze showroom aan de Sweelinckstraat bieden we je de mogelijkheid om onze producten van dichtbij te bekijken, te ervaren of advies in te winnen met behulp van een van onze specialisten. Of het nu gaat om gereedschap, werkkleding of andere benodigdheden. Wij snappen wat jou bezighoudt en we denken graag met je mee. Zo komen we met oplossingen die jou écht verder helpen.

Plan jouw route

voorsprong voorop

Altijd een stap vooruit met technische kennis

Wij geloven in persoonlijke service en staan altijd voor je klaar. Wat ons betreft zit efficiëntie in de details en daarom leren wij jouw bedrijf graag écht kennen. Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste product, nieuwe innovaties of meer informatie over onze diensten? Wij zijn je partner in het maken van de beste keuzes. Zo zetten wij onze klanten op voorsprong. Bij ons heb je direct contact met onze verkoopafdeling.

Op werkdagen zijn we telefonisch, via e-mail en WhatsApp bereikbaar. Zo kun je snel schakelen en je vragen of bestellingen direct met ons bespreken. Wij passen het gelijk aan en zo zorgen we ervoor dat jouw bedrijf geen moment stil komt te staan.

Advies op maat nodig? Bel ons direct

Voorraadbeheer

Als groothandel denken we graag met je mee over de uitdagingen van voorraadbeheer. Geen enkel bedrijf is gebaat bij stilstand en daar kunnen wij bij helpen. Door onze jarenlange ervaring en goede afspraken met leveranciers, zijn we in staat om onze klanten met advies en persoonlijke service te voorzien van de juiste producten op het juiste moment.

Voor veel klanten hebben wij een back-up voorraad in huis, zodat wij – indien nodig – dagelijks kunnen leveren. Ook komen wij bij veel klanten wekelijks over de vloer om de voorraad te inventariseren. We scannen ter plekke de producten en kunnen zo snel schakelen om de voorraad weer op peil te krijgen. Daarmee optimaliseren we de voorraad voor de klant en ontzorgen we het bedrijf.

Bekijk hieronder hoe we dit doen bij Van den Heuvel in Heesch en NAS in Geffen.

Heeft u een vraag?

Bel 0412 634 831

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 - 17:30

Of stuur een bericht
Copyright © 2024 GBI van Dijk Bouw & Techniek
Privacybeleid
Website Vollan