Diensten

Wij zien onze dienstverlening als een verlengstuk van uw organisatie. Ons doel is u meer dan tevreden stellen en uw zorgen weg te nemen. De kwaliteit waar GBI van Dijk Bouw en Techniek voor staat komt voort uit een solide fundament. Een fundament dat bestaat uit een veelzijdig assortiment, slimme samenwerkingen, technische expertise en een dienstverlening ontwikkeld voor totale ontzorging.

Groothandel

GBI van Dijk Bouw en Techniek is dé betrouwbare partner voor aandrijftechniek, hydrauliek, pneumatiek, veiligheidsproducten, gereedschappen, machines, hang en sluitwerk, PBM en bevestigingsmaterialen. We leveren goederen en diensten waarbij de veiligheid van uw medewerkers en de efficiëntie van uw onderneming voor ons leidend zijn. Daarnaast vinden we het belangrijk om onze klanten en partners continu te informeren over innovaties, trends en ontwikkelingen. GBI van Dijk Bouw en Techniek is immers veel méér dan een groothandel die producten bewaart en levert.

Voorraadbeheer

Voorraad is een belangrijk aspect binnen een organisatie. Met de juiste hoeveelheid voorraad voorkomt het misgrijpen van producten. GBI van Dijk Bouw en Techniek is gespecialiseerd in voorraadbeheer. Een partner die zorg draagt voor de voorraad van de klant. Producten van de klant liggen altijd op voorraad in het magazijn bij GBI van Dijk Bouw en Techniek, op deze manier bespaart de klant kostbare ruimte. Wanneer gewenst vullen wij uw voorraad op locatie aan. Met minder voorraad heeft u lagere kosten en stijgt uw rendement.

Transport

GBI van Dijk Bouw en Techniek heeft een persoonlijke bezorgdienst. Daarnaast maken wij gebruik van de diensten van externe transportbedrijven. Wij bekijken altijd wat de beste transportoplossing voor uw situatie is. In ad hoc situaties kunt u gebruik maken van onze spoedservice.

Onderhoud

Veilig werken staat voorop. GBI van Dijk Bouw en Techniek keurt en repareert de producten die u bij ons afgenomen heeft. Hiermee​ verlengt u de levensduur van uw producten en waarborgt u de veiligheid van uw werknemers.

Heeft u een vraag?

Bel 0412 634 831

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 - 17:30

Of stuur een bericht
Copyright © 2021 Van Dijk Bouw & Techniek
Disclaimer
Website Vivars