GBI van DIJK Bouw en Techniek

Als werkgever

Bij ons vind je een open en directe cultuur. Hier maak je deel uit van een gezellig team dat van aanpakken houdt, altijd voor elkaar klaarstaat en als een familie voelt. We vieren successen met elkaar en zorgen als een team dat onze klanten onverstoord hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Zo houden we elkaar, en onze klanten, op voorsprong!

Bekijk ons team

Vacatures

Hieronder vind je al onze actuele vacatures

  • Ploegleider Logistiek m/v (fulltime/parttime)
    lees hier de volledige vacature.
  • Bijbaan Magazijnmedewerker m/v
    lees hier de volledige vacature.

Je kan eventueel een open sollicitatie sturen naar janske@vdbt.nl.

Ben jij student?

Kom stage lopen!

Zoek jij een stageplek waar je écht kunt meewerken als volwaardig lid van het team en niet alleen de ondersteunende klusjes krijgt? Lees dan vooral even verder!

Wij vinden het belangrijk dat je kunt ontdekken hoe het is om in jouw vakgebied te werken. Bij ons geef je daarom niet alleen de voorzetjes aan je collega’s, maar je kopt ze ook lekker zelf in. Wel zo leerzaam! Zit je bijvoorbeeld op de afdeling verkoop binnendienst, dan maak je zelf offertes, voer je orders in en heb je contact met klanten en leveranciers. Wil je ook wel eens kennismaken met de buitendienst? Dan ga je een dagje op pad met een relatiebeheerder.

Zo krijg je tijdens je stage een goed beeld van de functie waar je later in kunt gaan werken én van onze organisatie! Want wie weet hebben we zo’n goede match, dat we meteen kunnen kijken naar mogelijkheden om tijdens of na je studie bij ons te komen werken.

Kijk voor al onze stageplekken op stagemarkt.nl en voor leuke (bij)banen tijdens of na je studie bij de vacatures. Mocht daar niet bij staan wat je zoekt, maar heb je toch interesse of andere vragen, neem direct contact op met Janske via 0412 634 831 of janske@vdbt.nl. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Heeft u een vraag?

Bel 0412 634 831

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 - 17:30

Of stuur een bericht
Copyright © 2023 GBI van Dijk Bouw & Techniek
Privacybeleid
Website Vollan