Logistiek

GBI van Dijk Bouw en Techniek heeft een persoonlijke bezorgdienst. Daarnaast maken wij gebruik van de diensten van transportbedrijf GLS. Wij bekijken altijd wat de beste transportoplossing voor uw situatie is. In ad hoc situaties kunt u gebruik maken van onze spoedservice.

Persoonlijke bezorgdienst

GBI van Dijk Bouw en Techniek beschikt over een interne bezorgdienst in de regio Oss. Door deze interne bezorgdienst is het mogelijk om de kwaliteit van leveringen onder controle te houden. Doordat er bij deze dienst geen externe partijen betrokken zijn, kan GBI van Dijk Bouw en Techniek zeer flexibel zijn. Er is altijd persoonlijk contact, zo weet u exact waar u aan toe bent. Bezorging geschiedt zo veel mogelijk met roulatiebakken. Met deze herbruikbare, kunststof bakken streven we naar een forse vermindering van karton en opvulmateriaal en zo kunnen we onze impact op het milieu verkleinen. Daarnaast verwachten we bestellingen sneller en efficiënter te kunnen verwerken. Dat scheelt een hoop afval én tijd, zowel voor ons als voor u.

Iedere werkdag bezorgen wij in de ochtend in de stadskern Oss. Iedere middag in de gemeente Oss en omgeving. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Transportpartners

Onze transportpartners zijn ervaren in het vervoeren van goederen voor de bouw en industrie. Van het transporteren van chemische tot industriële eindproducten, zij hanteren een snelle, veilige en overzichtelijke werkwijze. Met ​realtime tracering heeft u volledige zichtbaarheid in de goederenverplaatsing.

Spoedservice

Door onvoorziene omstandigheden kan het nodig zijn dat u ad hoc moet reageren, om de werkzaamheden binnen uw onderneming te kunnen voortzetten. Onze verkoopadviseurs denken in dit soort situaties graag met u mee. Ze nemen uitzoekwerk uit handen en zorgen dat de benodigde goederen zo snel mogelijk geleverd worden.

Heeft u een vraag?

Bel 0412 634 831

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 - 17:30

Of stuur een bericht
Copyright © 2024 GBI van Dijk Bouw & Techniek
Privacybeleid
Website Vollan