Een veilig en sluitend sleutelplan voor uw organisatie

Groeiende bedrijven en organisaties lopen er vaker tegenaan: door een combinatie van fysieke uitbreiding én een toename van het aantal werknemers, ontstaat er al snel een onoverzichtelijke situatie over wie toegang heeft tot welke ruimtes in het bedrijf. Of het nu gaat om opslag, kantoorruimte of andere specifieke ruimtes in uw organisatie; in veel gevallen geldt meestal dat niet ieder personeelslid toegang hoeft te hebben tot het gehele bedrijf.

Ons sluitplan kan u helpen om meer inzicht te krijgen in de toegankelijkheid van de (belangrijke) ruimtes binnen uw bedrijf. We zetten de voordelen kort voor u op een rij:

Het sleutelplan voor Van de Wijgert

Van de Wijgert B.V. is een bedrijf gespecialiseerd in het verhuren en verkopen van een breed scala aan party benodigdheden en aanverwante artikelen voor feesten en evenementen. De uitbouw van hun pand zorgde voor meer opslagcapaciteit, maar ook heel wat extra deuren. Hoe geef je medewerkers toegang tot bepaalde ruimtes terwijl andere juist veilig afgesloten blijven? Hiervoor hebben wij een veilig én sluitend sleutelplan op maat geïmplementeerd. Zo kan de operatie soepel doorlopen. Bekijk hieronder onze Koplopers video die we bij Van de Wijgert maakten:

Een soepele operatie dankzij een veilig sleutelplan


Interesse in een vrijblijvend sleutelplan advies voor uw organisatie?
Onze deur staat voor u open!
Maak een afspraak via onderstaand contactformulier of bel ons via 0412 – 634 831.

Contact


Heeft u een vraag?

Bel 0412 634 831

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 - 17:30

Of stuur een bericht
Copyright © 2023 GBI van Dijk Bouw & Techniek
Privacybeleid
Website Vollan