Controle over uw verbruiksartikelen met onze voorraadmachine

De voorraadmachine van GBI van Dijk is een goede oplossing voor het uitgeven van verbruiksartikelen op de werkvloer. De inzet van deze machine garandeert een snelle, gebruiksvriendelijke uitgifte van producten die op de werkvloer onmisbaar zijn. Door middel van de voorraadmachine kan je gemakkelijk uw voorraad beheren en optimaliseren.  

Hoe werkt een voorraadmachine?

Met een voorraadmachine kan je gemakkelijk gereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en algemene verbruiksartikelen uitgeven. Deze producten zijn 24/7 beschikbaar op het moment dat de werknemers deze nodig hebben. Elke medewerker krijgt een persoonlijke ID-tag, die gelezen wordt wanneer iemand een product uit de automaat wil halen. Door de centrale registratie van alle uitgifte op gebruikers- of projectniveau, kan je eenvoudig overzicht genereren van het productverbruik. Waarmee je volledige controle over jouw voorraad krijgt.

Centraal registratiesysteem

Het is mogelijk om voorraadmachines te koppelen aan een centraal registratiesysteem. Bij de minimale voorraad van een artikel geeft de machine een signaal uit naar het centraal registratiesysteem. Vervolgens vullen wij het artikel tijdig aan. Kortom, dit systeem voorkomt dat men misgrijpt op een artikel en het proces stil komt te liggen.

Het is tevens mogelijk om in te loggen in het portaal, waar rapportages en overzichten kunnen worden gegenereerd. Denk aan bepaalde periode, werknemers of projecten. Zo kan je volledige inzage krijgen in het verbruik van (technische) verbruiksartikelen binnen uw organisatie, waardoor je grip krijgt op je voorraad.

Het is mogelijk om de voorraadmachines zowel met als zonder centraal registratiesysteem aan te schaffen. Iedere organisatie, of zelfs afdeling heeft andere wensen betreffende de voorraad. Veel is mogelijk, zo hebben we verschillende type machines en uitbreidingsmodules. Dit houdt in dat meerdere voorraadmachines aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Op deze manier kunnen we altijd tot een passende oplossing komen.

Voor diverse bedrijven hebben wij inmiddels een of meerdere voorraadmachines mogen plaatsen, waardoor wij kunnen anticiperen op de diverse wensen van klanten die gebruik willen maken van de voorraadmachine. Bekijk hieronder twee voorbeelden van onze voorraadmachine bij Spierings Mobile Cranes en Chemetall Services.


Alle voordelen van de voorraadmachine op een rij

De voorraadmachine is erop gericht om kosten en tijd te besparen. In onze showroom staat een demo model, zo kunt u zelf ervaren hoe het uitgifteproces op de werkvloer verloopt. Neem vrijblijvend contact op met Bart van Eldijk, onze expert op het gebied van voorraadmachines, of middels het onderstaande contactformulier. We kijken dan graag wat we voor u kunnen betekenen.  

Bart van Eldijk
bart@vdbt.nl
0412-653375 of 06-24924744

Wilt u ook controle over uw voorraad? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u een vraag?

Bel 0412 634 831

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 - 17:30

Of stuur een bericht
Copyright © 2024 GBI van Dijk Bouw & Techniek
Privacybeleid
Website Vollan