Hoe gaan we om met het corona virus?

De dagelijkse gangen van de dag zijn drastisch verandert. De situatie  van het COVID-19 virus brengt onzekerheid met zich mee en vanzelfsprekend maken we ons met u zorgen over wat er kan gebeuren. Het stelt u en onze medewerkers bloot aan nieuwe uitdagingen en dilemma’s, die we zo goed als mogelijk en met elkaar het hoofd moeten bieden. 

Als technische groothandel voelen we de verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u zoveel mogelijk gebruik kunt blijven maken van onze dienstverlening. Om dit te kunnen blijven garanderen, hebben wij voorzorgsmaatregelen getroffen en is onze dienstverlening aangepast aan de nieuwe situatie. Een situatie die met het huidige verloop van het virus nog in beweging is. GBI van Dijk Bouw en Techniek volgt daarbij richtlijnen van het RIVM en de overheid. Daarbij staan de gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers voorop. We dragen bij om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel als mogelijk tegen te gaan. 

De showroom, het kantoor en de expeditie van GBI van Dijk Bouw en Techniek zijn, zoals u van ons gewend bent, geopend  op werkdagen van 8.00 tot 17.30. Onze aanwezige collega’s doen hun uiterste best om u zo goed mogelijk te helpen en alles in goede banen te geleiden. Op kantoor hebben wij werkplekken gecreëerd met ruim 1,5 m afstand. En in de winkel is markering aangebracht om de 1,5 m afstand te waarborgen. Als vanzelfsprekend hebben alle medewerkers de juiste instructies gehad betreffende hygiënemaatregelen volgens de richtlijnen van het RIVM.

Bovenstaande betekent ook dat wij iedereen vragen een aantal zaken in acht te nemen wanneer u ons bezoekt

Denken in oplossingen

Het coronavirus dwingt ons om afstand te houden en  in rap tempo creatief om te gaan met de huidige situatie. Persoonlijk contact staat bij GBI van Dijk Bouw en Techniek hoog in het vaandel. We denken graag met u mee om tot passende oplossingen te komen. Echter snappen dat een bedrijfsbezoek in de huidige situatie niet gewenst is. Om u zo goed mogelijk te helpen hebben wij een conference room ingericht. Zo kunnen wij vanuit onze werkplek toch op locatie met u meekijken en de dienstverlening verlenen zoals u van ons gewend bent. 

Vanaf 1 mei is de conference room operationeel. Voor die tijd zullen wij u berichten over de werkwijze.  

Vooral nu moeten we oog hebben en houden voor elkaar. Wij zullen ook nu die stap extra blijven zetten voor onze klanten. We hebben er alle vertrouwen in dat we deze periode samen goed doorkomen. 

Heeft u een vraag?

Bel 0412 634 831

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 - 17:30

Of stuur een bericht
Copyright © 2022 GBI van Dijk Bouw & Techniek
Disclaimer
Website Vollan