GBI van Dijk Bouw en Techniek virtueel op bezoek bij uw bedrijf

We snappen dat het in deze tijd niet gewenst is dat wij u op locatie komen bezoeken. Om u toch te voorzien van de service zoals u van ons gewend bent, hebben wij een conference room ingericht. Op deze manier kunnen middels videocommunicatie huidige afspraken toch door laten gaan.

Persoonlijk contact staat bij GBI van Dijk Bouw en Techniek hoog in het vaandel. Wij geloven dat dit bijdraagt aan de band die we onderhouden met de klant. We willen graag betrokken blijven. Een bedrijfsbezoek gaf ons altijd meer inzicht. We konden snel en persoonlijk samenwerken met de klant, wat weer resulteerde in een betere dienstverlening. 

Door de huidige situatie is het niet mogelijk om deze bedrijfsbezoeken voort te zetten. Gelukkig maakt videocommunicatie het mogelijk dat wij uw virtueel uw bedrijf kunnen bezoeken. Onlangs hebben wij hiervoor een conference room ingericht. Zo kunnen wij in alle rust met u het gesprek aangaan.

Gebruikersgemak voor de klant staat voorop. Zo kunt u zelf kiezen of u de videocommunicatie via uw laptop, telefoon of tablet wilt laten verlopen. Geen ingewikkelde downloads. U ontvangt een email met een link om de videocommunicatie te starten.

Een aantal voordelen op een rij:


Download de instructies
Videoconversatie

Heeft u een vraag?

Bel 0412 634 831

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 - 17:30

Of stuur een bericht
Copyright © 2022 GBI van Dijk Bouw & Techniek
Disclaimer
Website Vivars