EEN TERUGBLIK OP VDBT LIVE

Een klantendag vol kennis, fun en inspiratie. Net even anders, dan u van ons gewend bent. Op ruim 500 m2 hebben we een veelzijdig programma samengesteld met o.a. productdemo’s, winacties, aanbiedingen en meer. Een bruisende middag, waar het thema Impact door partners de basis vormde voor de succesvolle 1e editie van VDBT Live! 

De klant aan het woord

Zoveel mogelijk waarde leveren voor de klant. Dat is wat wij bij GBI van Dijk Bouw en Techniek steeds weer proberen te bereiken. Voorkomen is beter dan genezen. Door mee te denken in de werkprocessen van de klant, passen wij onze dienstverlening aan naar de werkelijke behoefte van de klant. Wat eigenlijk altijd resulteert  in tijd- en kostenbesparende oplossingen. Dit kan alleen door in gesprek te gaan met de klant. Tijdens VDBT LIVE gaven Peter Postma (Bouwmensen) en Jorg Zwaans (Begra) middels verschillende stellingen hun ongezouten mening over de samenwerking met leveranciers. 

In gesprek met onze leveranciers

Afspraken nakomen is één van de belangrijkste voorwaarden voor een samenwerking. Als technische groothandel kunnen wij onze belofte niet nakomen als onze eigen leveranciers  en partners dit niet doen. Een goede verstandhouding met de leveranciers, resulteert in een goede verstandhouding met de klant. We nodigden Ruud de Jong van Makita  en Marco Kleijn van Tricorp uit op het podium om over onze samenwerking te praten. Makita is al tientallen jaren leverancier van GBI van Dijk Bouw en Techniek. Een gefundeerde samenwerking, waar Ruud ons vaste contactpersoon is. Tricorp is een nieuwe eend in de bijt. Afgelopen jaar hebben GBI van Dijk Bouw en Techniek en Tricorp een gedegen partner in elkaar gevonden. In onze showroom kon men demo’s bijwonen en gesprek met leveranciers als Bata, Festool, Altrex, Senco en Viba.


Innovatie is een toverwoord 

In ons woordenboek betekent dat verbeteren en vernieuwen waar nodig om bij te dragen aan het succes van de klant.  In 2019 waren er voor GBI van Dijk Bouw en Techniek 3 innovaties:

Ons bedrijf was online vrijwel onzichtbaar. Iets wat niet meer van deze tijd is. In 2020 lanceren wij onze nieuwe website met bijbehorende portaal. Op VDBT LIVE konden onze klanten alvast een preview waarnemen van zowel de site als het bestelportaal.

Hoe krijgen wij controle over de voorraad? Is een veelvoorkomende vraag van onze klanten. Ieder bedrijf hanteert een andere werkwijze en is dus anders. We denken graag mee en samen met de klant  komen we tot een passende oplossing. Grijpvoorraad was voor meerdere bedrijven een groot probleem. GBI van Dijk Bouw en Techniek plaatste afgelopen jaar de eerste voorraadmachines bij de klant. Speciaal voor de grijpvoorraad van een bedrijf, project of afdeling. Klanten kregen bij aankomst op VDBT LIVE de gelegenheid om deze voorraadmachine uit te proberen en konden zelfs leuke prijzen winnen. 

Veel van onze klanten maken gebruik van bedrijfskleding. Het kost deze klanten veel tijd en dus ook geld om dit allemaal goed te regelen voor het personeel. In 2019 introduceerde wij ons kledingmanagementsysteem bij de klant. Waarmee we een hoop werk uit handen nemen. Op VDBT LIVE konden gasten zien hoe het KMS werkt en de werkkleding van onze nieuwe klant bezichtigen.

Inspireren 

Het afgelopen jaar hebben we ons laten inspireren door de autosport. In de racerij bestaat er een dunne scheidingslijn tussen winst en verliezen. Partnerships die leiden tot succes worden gevoed door teamspirit en betrouwbaarheid. Een gezamenlijke doelstelling, waar beiden partijen beter van worden. Allard Kalff en Koen Bogaerts namen onze klanten mee achter de schermen van de autosport.

Fun

Als echte Brabanders houden wij bij GBI van Dijk Bouw en Techniek van gezelligheid. We hebben aan VDBT Live dan ook een dosis fun toegevoegd. Er werd onder het genot van een hapje en drankje bijgepraat bij de VDBT Live bar. De gasten verschillende prijzen winnen met o.a. spijkerbroekhangen bij Tricorp,  racen in een F1-simulator bij Bata en door de vragen juist te beantwoorden in de FestoolQuiz. Aan de het eind van de dag ging iedereen naar huis met een goedgevulde goodiebag. 

We kijken er naar om u weer te mogen ontvangen op de volgende editie van VDBT Live!


Heeft u een vraag?

Bel 0412 634 831

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 - 17:30

Of stuur een bericht
Copyright © 2022 GBI van Dijk Bouw & Techniek
Disclaimer
Website Vollan