In navolging op de huidige ontwikkelingen en richtlijnen rondom het corona-virus neemt GBI van Dijk Bouw en Techniek maatregelen om gezondheidsrisico’s te beperken.

Hoe neem ik contact op?
Onze collega’s zijn op werkdagen van 08.00 u tot 17.30 u te bereiken. Dit kan per mail, Whatsapp of telefonisch. Door de huidige situatie is het niet mogelijk om bedrijfsbezoeken voort te zetten. Gelukkig maakt videocommunicatie het mogelijk dat wij virtueel uw bedrijf kunnen bezoeken. Onlangs hebben wij hiervoor een conference room ingericht. Zo kunnen wij in alle rust met u het gesprek aangaan.

Hoe wordt de veiligheid gewaarborgd in de winkel?
Het advies is om 1,5 meter afstand te houden. Bij binnenkomst is er de gelegenheid om uw handen te ontsmetten. De keuze om een mondkapje te dragen ligt bij de klant. Om de veiligheid van zowel onze klanten en medewerkers te waarborgen, is het niet toegestaan voor klanten om het magazijn of het kantoor te betreden. We vragen de klanten in de winkel zoveel mogelijk contactloos te betalen om direct contact te vermijden. Wanneer u de winkel verlaat, maak dan gebruik van de uitgang aan de rechterzijde.

Vanuit het RIVM wordt geadviseerd om met milde klachten, zoals hoesten, niezen of andere verkoudheidsklachten zoveel mogelijk thuis te blijven. We hopen dat we met deze maatregelen elkaar kunnen helpen en dat iedereen de verantwoording neemt om met klachten niet naar de winkel te komen.

Wat u moet weten over onze bezorgdienst
Onze expeditie medewerker Olaf zal, zoals u van ons gewend bent, dagelijks de bezorgroute rijden. Uiteraard kunt u erop vertrouwen dat wij de nodige beschermingsmaatregelen in acht nemen. Mocht uw organisatie specifieke richtlijnen hebben, communiceer deze dan met uw vaste contactpersoon.

Heeft u een vraag?

Bel 0412 634 831

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 - 17:30

Of stuur een bericht
Copyright © 2022 GBI van Dijk Bouw & Techniek
Disclaimer
Website Vivars