Goed geregeld met het Kleding Management Systeem

GBI van Dijk Bouw en Techniek geeft uw organisatie volledige controle over de uitgifte en distributie van bedrijfskleding. Met het Kleding Management Systeem is de registratie en distributie van werkkleding ondergebracht in één programma. Zo wordt het bestellen, beheren en bijhouden van de bedrijfskleding en PBM’s voor uw personeel makkelijker dan ooit.

HOE WErKT HET KMS?

Om te beginnen helpen wij u met het samenstellen van de bedrijfskleding. Mocht u tevreden zijn over de huidige bedrijfskleding, dan nemen wij het huidige pakket gewoon over. Wij richten uw persoonlijke omgeving in ons Kleding Management Systeem op maat voor u in. Vervolgens zetten wij al uw gekozen artikelen en de gewenste productopties in het systeem. In een passessie noteren wij de kledingmaten en schoenmaten van uw medewerkers. Daarna verwerken wij deze per medewerker in het KMS. Net als de persoonsgegevens en de aflever- en factuurgegevens. In het KMS heeft iedere gebruiker een eigen omgeving. Bovendien kunt u rollen en rechten toekennen per gebruiker.

Kleding Management Systeem - Pakketoverzicht medewerker

DE BEHEEROMGEVING

RAPPORTAGE

Alle aanvragen zijn terug te vinden in de uitgebreide rapportage. U kunt door middel van filters kan de gewenste informatie samenstellen. Rapportage is beschikbaar per product, per medewerker of per afdeling. Met deze rapportage zijn de uitgifte en kosten van bedrijfskleding binnen het KMS is tot in detail inzichtelijk

BESTELPROCES

Het bestelproces in 7 stappen:

  1. Uw medewerker logt in met eigen inloggegevens.  
  2. De medewerker ziet zijn persoonlijke kledingpakket met eigen kledingmaten.
  3. De medewerker doet, bij voldoende budget, een aanvraag voor de benodigde werkkleding.
  4. De beheerder beoordeelt de aanvraag en keurt deze goed of af.
  5. De medewerker ontvangt een notificatie per e-mail van de status van de aanvraag.
  6. Na goedkeuring van een aanvraag verstuurt het KMS automatisch de bestelling naar GBI van Dijk Bouw en Techniek.
  7. De medewerker ontvangt een notificatie per e-mail wanneer wij de aangevraagde artikelen gaan leveren.

KLEDINGPAKKET EN PASSESSIE

Wij helpen u graag met het samenstellen van uw bedrijfskleding en benodigde PBM’s. Mocht u al tevreden zijn over uw huidige pakket, dan nemen wij deze graag over. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, gaan wij een passessie plannen. Tijdens deze sessie kunnen uw medewerkers zien hoe de kleding valt en welke maat van toepassing is. Wanneer alles naar wens is, noteren wij de maten. Later registreren we deze maten per persoon in het KMS. Het is mogelijk om een passessie op locatie te laten plaatsvinden. Dit bespaart tijd en werkt efficiënt. Natuurlijk is het ook gewoon mogelijk om de passessie plaats te laten vinden op onze vestiging.

Meer informatie over het KMS?

Heeft u een vraag?

Bel 0412 634 831

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 - 17:30

Of stuur een bericht
Copyright © 2020 Van Dijk Bouw & Techniek
Disclaimer
Website Vivars