Branches

De metaalindustrie

In een ver verleden waren wij een kleine ijzerhandel. Vandaag de dag mogen wij onze diensten onder andere aan de metaalindustrie verlenen. Dat is niet zonder reden. Ons assortiment en dienstverlening sluit goed aan bij de behoefte van onze klanten in de metaalindustrie.

Het is fijn wanneer de leverancier jouw vak verstaat

De metaalindustrie is omvangrijk en zeer divers. Het is fijn wanneer de leverancier jouw vak verstaat. Dat praat een stuk makkelijker en efficiƫnter. Onze medewerkers hebben gedegen productkennis. Zo kunt u voor passend advies altijd terecht bij een van onze verkoopadviseurs. Zij staan u graag te woord over onder andere de beste verspaan- en bevestigingsmaterialen. Op het gebied van verspanen voeren wij onder meer de merken: Pferd, Carat en Dormer. Daarnaast hebben we een breed assortiment (accu-)machines en gereedschappen om het werk een stuk aangenamer te maken.

Veilig werken

De metaalindustrie wordt geconfronteerd met een groot aantal gevaren. Natuurlijk wilt u dat het werk veilig uitgevoerd wordt. GBI van Dijk Bouw en Techniek kan hierin ondersteunen door het aanbieden van de beste persoonlijke beschermingsmiddelen voor uw werkzaamheden. Wij leveren PBM-oplossingen van gerenommeerde merken als 3M, OXXA, Peltor en Showa. De innovaties van deze merken zorgen voor een hoog niveau van veiligheid en comfort.

Wat mag u van ons verwachten?

In GBI van Dijk Bouw en Techniek vindt u een flexibele partner. We weten dat geen bedrijf hetzelfde is en denken graag met u mee om tot een passende oplossing te komen.

Heeft u een vraag?

Bel 0412 634 831

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 - 17:30

Of stuur een bericht
Copyright © 2022 GBI van Dijk Bouw & Techniek
Disclaimer
Website Vivars