Branches

De chemische industrie

In Nederland is de chemie industrie een belangrijke industrietak. We hebben er allemaal dagelijks mee te maken. Denk aan brandstofvoorziening, farmacie, voedselproductie en de verfindustrie. Chemie is hier een belangrijk bestanddeel van het productieproces.

Specifieke behoefte

Om in de specifieke behoefte van de chemische industrie te voorzien, heeft GBI van Dijk Bouw en Techniek een groot aantal afzonderlijke groepen binnen het assortiment als lijmen, onderhoudsmiddelen, kitten en smeermiddelen. Wat u misschien niet bij ons verwacht zijn artikelen in de procestechniek, denkende aan appendages, pakkingen en leidingsystemen. Ook werkplekinrichting, ultrasoon reiniging, laboratorium apparatuur en specifieke veiligheidsmiddelen voor de chemische industrie behoren tot onze mogelijkheid.

Veiligheid staat voorop

Het is opletten geblazen als men met chemische stoffen werkt. Veiligheid staat dan ook voorop. Denk aan de gevaren bij vluchtige, brandbare en explosieve stoffen. Wij kunnen preventief met u meedenken met de juiste bewegwijzering, leidingsignalering, brandpreventie en andere veiligheidsoplossingen. Niet te vergeten de juiste veiligheidskleding, adembescherming, oogbescherming en andere PBM’s. Ook de opslag van gevaarlijke stoffen en de handeling ervan is bij GBI van Dijk Bouw en Techniek geen onbekend terrein. En mocht er een calamiteit hebben plaatsgevonden dan kunnen wij u ook helpen met absorptiemiddelen en andere artikelen om weer een gezonde en veilige werkplek te organiseren.

Wat mag u van ons verwachten?

Bij GBI van Dijk Bouw en Techniek weten we waar u over praat. Of het nu gaat om voorraadbeheer of een specifiek artikel. U mag van ons verwachten dat wij met u meedenken en toezien op een passende oplossing.

Heeft u een vraag?

Bel 0412 634 831

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 - 17:30

Of stuur een bericht
Copyright © 2022 GBI van Dijk Bouw & Techniek
Disclaimer
Website Vivars